Öppen Fjärrvärme nominerade till ”Årets hållbara projekt 2015”.

Varje år delar CIO Sweden tillsammans med Accenture ut ett pris i de olika kategorierna Årets hållbara projekt, Årets projekt och Årets CIO. Öppen Fjärrvärme är i år en av de nominerade i kategorin Årets hållbara projekt. Vinnararna koras på CIO Awards den 14 december på Berns.

Tack vare den stora uppmärksamhet som konceptet skapat på den svenska it-marknaden är Öppen Fjärrvärme en av de nominerade tillsammans med två andra framstående företag. Det är både tips från branschen och juryns egna favoriter som ligger till grund för nomineringarna. Vinnarna tas fram i en rigorös utvärderingsprocess som löper över mer än ett halvår och utses slutligen av en jury bestående av styrelseproffs, vd:ar, CIO:er, experter och forskare.

För varje projekt som går till final intervjuas en eller två representanter utifrån kriterierna omfattning, värdeskapande, komplexitet, innovationshöjd och hållbarhetsaspekter. För Öppen Fjärrvärme intervjuades Per Gullbrand på Fortum Värme.

Förra årets vinnare av Årets CIO var Volvo Cars Klas Bendrik, Årets Projekt Karolinska Institutet och Årets hållbara projekt DD Innovation. Läs mer om årets event och de nominerade här.