Stort intresse för Öppen Fjärrvärme på datamässan DCD i London

Öppen Fjärrvärme deltog 18–19 november i den årliga, internationella datamässan Datacenter Dynamics i London och intresset för Öppen Fjärrvärme var som vanligt stort. Som en av talarna på mässan lyfte Erik Rylander Stockholm som den självklara, framtida platsen för stora internationella datahallar.

Det är framför allt Stockholms fördelaktiga läge, sin stabila infrastruktur, sitt unika fjärrvärmenät och starkt konkurrenskraftiga elpriser som bidrar till att valet faller på Stockholm vid etablering av stora, internationella datahallar. Detta är iallafall någonting som Öppen Fjärrvärmes Erik Rylander talade om under sin presentation på mässan. På DTD, där över 100 företag ställde ut väntade man i år över 3000 besökare. Besökare vars dagliga jobb är att hålla den digitala världen igång.

Mattias Granslandt delog på mässan i en paneldiskussion om värmeåtervinning tillsammans med representanter för bland andra Banhof, Cloud and Heat Technologies och Project Exergy. Debatten med Mattias i panelen fick även den stor uppmärksamhet.

Se Erik Rylanders presentation om Öppen Fjärrvärme här.