Välkommen på seminarium om lönsam värmeåtervinning för livsmedelsbranschen!

coop-radhuset-illustration

Den 23 april bjuder vi in grossister och butiker i livsmedelsbranschen att höra om hur en kostnad kan omvandlas till en intäkt genom att återvinnasinöverskottsvärme. Vid seminariet kommer du ges möjlighet att diskutera lönsam värmeåtervinning och lära dig mer om de unika möjligheter som erbjuds i Stockholm.

Det finns mängder av överskottsvärme i Stockholm som ingen tagit vara på. Fram tills nu. Tillsammans med våra leverantörer återvinner vi energi. Överskottsvärme från livsmedelsbutiker och andra verksamheter med värmeöverskott kan nu säljas till Fortum Värme, föras ut på fjärrvärmenätet och återanvändas av våra kunder. Vi kallar det Öppen Fjärrvärme. Livsmedelsbutiken får marknadsmässigt betalt, Fortum Värme behöver inte producera lika mycket ny värme och miljön blir vinnare. Seminariet kommer att handla om hur vi tillsammans kan utforma hållbara livsmedelsbutiker, trendspaning och inte minst röster från leverantörer av överskottsvärme.

Välkommen till en förmiddag där du får träffa företrädare från bland annat Fortum Värme, Green & Cool, BeLivs och Coop Fastigheter. 

Här hittar du hela programmet och anmälan!